Ura Koodiviidakolla

Viidakko työympäristönä

Suomen suurin markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö

Työntekijänämme pääset toimimaan menestyvässä pilvipalveluyrityksessä ja saat käyttöösi huippuammattilaisten tekemät työkalut. Pääset osaksi rentoa ja nuorekasta työyhteisöämme, jossa uuden teknologian muuttuva ympäristö tarjoaa mahdollisuuden oppia ja haastaa itseäsi. Pyrimme tukemaan jokaisen työntekijän onnistumista ja menestymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus saada lisävastuuta kehittyvässä organisaatiossa.

Valtaosa noin 200 työntekijästämme toimii Koodiviidakon pääkonttorilla Oulussa. Toimistomme sijaitsevat myös Helsingin ydinkeskustassa sekä ulkomailla Hampurissa, Münchenissä, Dubaissa, Hongkongissa, Pariisissa ja Tukholmassa. Suomen rajojen ulkopuolella toimimme kansainvälisellä Liana Technologies -brändinimellä.

Nuorekas ja joustava

Tarjoamme modernin ja nuorekkaan työympäristön, jossa kaikki työntekijät harjoittelijoista johtoportaisiin työskentelevät tiiviisti yhdessä. Viidakon henkeen kuuluu joustavuus, avoimuus sekä aito yhteistyö – arvostamme jokaisen mielipidettä ja näkemystä.

Koodiviidakko ymmärtää nykyihmisten kiireistä elämänrytmiä ja sen asettamia haasteita, joten pidämme myös työaikamme joustavina. Emme käytä kellokortteja tai pidä kirjaa töihin saapumisesta, kunhan projektit hoituvat kunnialla loppuun asti. Tarjoamme myös joustavasti etä- ja osa-aikatöiden mahdollisuutta.

Kasvava ja kansainvälinen

Vaikka päätoimipisteemme ovat Suomessa, on Koodiviidakko laajentunut jo useaan eri maahan Euroopassa, Aasiassa ja Lähi-Idässä. Tarjoamme hyvät eväät sekä omaan henkilökohtaiseen kasvuun että myös kansainvälistymiseen – toimistojemme välillä on helppo liikkua ja halutessaan työntekijät voivat myös työskennellä kansainvälisiltä toimistoiltamme.

Yhteisöllinen ja välittävä

Terveet ja hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksen tärkein resurssi. Haluamme pitää huolta työntekijöistämme, joten tarjoamme kuukausittaisen liikuntaedun henkilöstöllemme. Pidämme huolta liikkumisesta myös erilaisilla yrityksen sisäisillä haasteilla, turnauksilla ja kilpailuilla.

Aina liikuntakaan ei auta välttämään sairastumisia ja tapaturmien tai sairauden hoito voi olla vaikea ja kallis prosessi. Siksi tarjoamme myös tavallista kattavammat terveydenhoitopalvelut työntekijöillemme.

Turvallinen ja vakaa

Koodiviidakko on saanut jo vahvan jalansijan niin suomalaisella kuin myös kansainvälisellä kentällä. Pystymme tarjoamaan vakaan ja turvallisen työskentely-ympäristön, mutta nuorekkaan firman hengellä. Yhtiöllä on paras mahdollinen AAA-luottoluokitus ja Koodiviidakko on palkittu Suomen nopeimmin kasvavien teknologiayritysten Deloitte Technology Fast -listalla jo 7. vuotta peräkkäin. Meillä on yli 3500 tyytyväistä asiakaista, joihin lukeutuu mm. LandRover, Avis ja Viasat.

Alan edelläkävijä

Digitaalinen markkinointi on menossa kohti entistä älykkäämpää, yksilöidympää ja monikanavaisempaa viestintää. Markkinoinnin automaatio, sosiaalinen media ja mobiili ovat kaikki tämän hetken nousevia trendejä, joiden kärjessä jo olemme. Seuraamme aktiivisesti digitaalisen markkinoinnin muuttuvia trendejä ja kehitämme työntekijöidemme osaamista sekä tarjoamiamme ohjelmistopalveluja jatkuvasti eteenpäin.

Me Koodiviidakolla emme siis tyydy seuraamaan sivusta alan kehitystä, vaan olemme askeleen edellä muita näyttämässä tulevaisuudelle suuntaa. Kehitämme ensimmäisinä Suomessa tekoälypohjaista markkinointiteknologiaa, jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden. Työntekijänämme pääset osaksi alan edelläkävijöitä seuraamaan, ideoimaan ja toteuttamaan tulevaisuutta.

Kiinnostaako ura Viidakossa?

Koodiviidakolla on avoimia työpaikkoja ympäri maailman. Haluatko levittää siipesi ja kokeilla myyntityötä Keski-Euroopassa, Hongkongissa tai Dubaissa? Vai kiinnostaako uusien, innovatiivisten työkalujen rakentaminen Oulun pääkonttorilla? Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä mielenkiintoisten haasteiden parissa.

Katso avoimet työpaikat

Jätä avoin hakemus


Tiedustelut:

Kaisa Mikkelä
People & Culture Manager
kaisa.mikkela@viidakko.fi
050 482 1441

Harjoittelupaikat ja projektityöt

Harjoittelupaikat ja projektityöt

Opiskelija, tule meille tekemään opintoihisi kuuluva harjoittelu, projekti tai lopputyösi! Koodiviidakolla pääset tutustumaan työelämään ja kerryttämään työkokemustasi rennossa, mutta opettavaisessa ympäristössä. Tarjoamme monipuolisesti harjoittelupaikkoja eri tehtävissä sekä mahdollisuuden suorittaa opintoihisi kuuluvia projekti- ja lopputöitä.

Tiesitkö, että yli 70% harjoittelijoistamme on saanut pysyvän paikan Koodiviidakolta? Tarjoamme lähtökohtaisesti kaikille harjoittelijoille mahdollisuuden työllistyä meille pysyvästi harjoittelun jälkeen.

Hae harjoittelupaikkaa

Tilaa rekrytoinnin uutiskirje

Kirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa ja pitää sinut ajan tasalla Viidakon rekryn uusista tuulista.