Asiakkaiden kokemuksia Viidakon palveluista

Koodiviidakon työkaluja käyttää yli 3500 organisaatiota

SLO

SLO

SLO Oy on Suomen johtava sähkö- ja teletarvikkeiden tukkuliike. SLO palvelee mm. sähköurakoitsijoita, sähkö- ja teleyhtiöitä, teollisuusyrityksiä ja julkisyhteisöjä.

Taffel

Taffel

Taffel on osa Chips AB:tä, joka on laadukkaista tuotteistaan tunnettu elintarvikeyritys. Tuotevalikoimaan kuuluu snacksit, pakastetuotteet ja keksit.

Tekes

Tekes

Tekes on yritysten, yliopistojen, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten haastavien tutkimus- ja kehitysprojektien ja innovaatiotoiminnan rahoittaja ja aktivoija.

Mazda

Mazda

Mazda on japanilainen autonvalmistaja, jonka malleja myydään ympäri maailman. Suomessa Mazdat maahantuo Inchcape Motors Finland.

Lappset

Lappset

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikkipaikkavälinevalmistajista.

Kalevala Koru

Kalevala Koru

Kalevala Koru Oy on alansa suurin yritys Suomessa. Yritys suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja.

Land Rover

Land Rover

Land Rover on brittiläinen automerkki jonka malleja myydään maailmanlaajuisesti. Suomessa Land Roverin maahantuoja on Inchcape Motors Finland.

Halti

Halti

Halti on suomalainen urheilu- ja ulkoiluvaatetukseen sekä retkeilyvarusteisiin erikoistunut yritys.
Katso toteutus

Securitas

Securitas

Pohjoismaista alkuperää oleva Securitas on johtava kansainvälinen turvallisuuspalveluyritys.

Lapland Hotels

Lapland Hotels

Lapland Hotels on Lapin laajin ja monipuolisin hotelliketju.

Kuusamo Hirsitalot

Kuusamo Hirsitalot

Kuusamo Hirsitalot on yksi Suomen suurimmista hirsitalo- ja -huvilavalmistajista.

SOSTE

SOSTE

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry on valtakunnallinen kattojärjestö, joka kokoaa yhteen yli 170 sosiaali- ja terveysalan järjestöä sekä useita kymmeniä muita yhteistyöjäsentahoja.

Apteekkariliitto

Apteekkariliitto

Suomen Apteekkariliitto on vuonna 1897 perustettu apteekkareiden muodostama yhdistys.

Destia

Destia

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyritys, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväyliä sekä liikenne-, teollisuus- ja elinympäristöjä.

IAB Finland ry

IAB Finland ry

IAB (The Interactive Advertising Bureau) on verkkomainonnan kattojärjestö, jonka jäsenistöön kuuluu verkkomarkkinoinnin ja -median merkittävimmät toimijat.

Budget

Budget

Budget Autovuokraamo kuuluu kansainväliseen Budget Rent a Car -ketjuun, jolla on toimintaa yli 120 eri maassa.

Avis

Avis

Avis on maailmanlaajuinen autovuokrausketju, joka palvelee yli 165 eri maassa ja yli 5 000 vuokrauspisteessä.
Katso toteutus

Hertz

Hertz

Hertz on maailmanlaajuinen johtava autovuokraamo, joka toimii 150 maassa n. 8 300 toimipisteessä.

Mandatum Life

Mandatum Life

Mandatum Life on yksi Suomen vakavaraisimmista ja arvostetuimmista finanssiyhtiöistä ja osa menestyvää Sampo-konsernia.

Kauppalehti

Kauppalehti

Kauppalehti on Suomen johtava talousmedia, joka uutisoi, kommentoi ja analysoi talouden tapahtumia.

FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonta

FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonta

FINE on finanssialalla toimiva organisaatio, joka neuvoo asiakkaita vakuutus-, pankki- ja arvopaperiasioihin liittyvissä ongelmatilanteissa.

Paperiliitto

Paperiliitto

Paperiliitto on paperi-, kartonki- ja sellutehtaiden sekä paperinjalostuksen työntekijöiden ammattiliitto.
Katso toteutus

IKEA

IKEA

Ikea on alunperin Ruotsissa aloittanut, maailmanlaajuinen huonekalumyymäläketju.

JOT Automation

JOT Automation

JOT Automation-konserni kehittää, valmistaa ja markkinoi tuotantoautomaatiojärjestelmiä, -laitteita ja tuotantoa tehostavia palveluita.
Katso toteutus

Uutiskirje Case

Uutiskirje Case Sofia Sandqvist Tarvitsimme käyttäjäystävällisen ja tyylikkään uutiskirjeen, joka näkyy vastaanottajalle kuten tarkoitus, ilman ylimääräisiä kuvalatauksia. Sofia Sandqvist Marketing Designer, Halti Oy

Halti tarvitsi käyttöönsä uutiskirjetyökalun sähköisen kuluttajaviestinnän toteutukseen. Kirjeiden vastaanottajina tiedettiin olevan useita eri kohderyhmiä: Haltin asiakkaat sekä kahden eri Outlet-myymälän asiakaskunta. Myös työkalun käyttäjiä olisi useampia.

Katso Uutiskirje Case

Sivusto Case

Sivusto Case Mira Welling Meille oli tärkeää että ohjelmiston takana on selkeä vastuu-yritys joka tarjoaa kattavat tukipalvelut ja tarpeemme huomioidaan myös ohjelmiston jatkokehityksessä. Mira Welling Brand Manager, Land Rover, Inchcape Motors Finland

Land Rover -sivuston uudistus lähti liikkelle tarpeesta kehittää sivuston käytettävyyttä sekä näyttävyyttä. Uudistuksessa sivustot toteutettiin neljään maahan ja viidellä eri kielellä. Sivustoon toteutettiin myös autotietokanta-integraatio, jonka avulla tuhannet tuotetiedot siirtyvät nopeasti ja vaivattomasti sivustolle.

Katso Sivusto Case

Asiakkaiden suusta

Halusimme laadukkaan asiapohjaisen uutiskirjeen, joka on asiakkaille miellyttävä lukea. Laitamme henkilöstötuottavuuden teemaan kohdistuvan tiedotteen kerran kuukaudessa. Koodiviidakon Postiviidakko palvelulla uutiskirjeiden tekeminen ja jakelu käy vaivattomasti. Olemme erittäin tyytyväisiä Postiviidakon toimintaan ja Koodiviidakon palveluun.
Marko Kesti Toimitusjohtaja, Mcompetence
Uuden julkaisujärjestelmän, Sivuviidakon, tuomien mahdollisuuksien siivittämänä sivuston suunnittelu käynnistyi käyttäjien maailmasta käsin eli käyttöympäristöistä ja asiakkaille tarjottavista ratkaisuista, tuotteita unohtamatta. Uusi julkaisujärjestelmä antaa meille aiempaa paremmat mahdollisuudet kuvien, videoiden ja muun sisällön tarjoamiseen.
Seija Ijäs-Laamanen Markkinointipäällikkö, Nylund Group