Asiakkaiden kokemuksia Viidakon palveluista

Koodiviidakon työkaluja käyttää yli 3500 organisaatiota

Mazda

Mazda

Mazda on japanilainen autonvalmistaja, jonka malleja myydään ympäri maailman. Suomessa Mazdat maahantuo Inchcape Motors Finland.

Land Rover

Land Rover

Land Rover on brittiläinen automerkki jonka malleja myydään maailmanlaajuisesti. Suomessa Land Roverin maahantuoja on Inchcape Motors Finland.

Elisa Oyj

Elisa Oyj

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys, joka tuottaa elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluilla.

Avis

Avis

Avis on maailmanlaajuinen autovuokrausketju, joka palvelee yli 165 eri maassa ja yli 5 000 vuokrauspisteessä.
Katso toteutus

Hertz

Hertz

Hertz on maailmanlaajuinen johtava autovuokraamo, joka toimii 150 maassa n. 8 300 toimipisteessä.

IKEA

IKEA

Ikea on alunperin Ruotsissa aloittanut, maailmanlaajuinen huonekalumyymäläketju.

Samsung Group

Samsung Group

Samsung Group on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka tunnetaan erityisesti kodinelektroniikan valmistajana.

ABB

ABB

ABB on monikansallinen teollisuuskonserni, jonka pääkonttori on Zürichissä, Sveitsissä. ABB:n toiminta keskittyy automaatiotekniikan ja sähkövoimatekniikan alueille.

Volkswagen

Volkswagen

Saksalainen Volkswagen on maailman suurin autovalmistaja ja liikevaihdoltaan Saksan suurin yritys.

The Body Shop

The Body Shop

The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka toimii yli 60 maassa eri puolilla maailmaa.

Viasat

Viasat

Viasat on digitaalisten satelliittikanavien palveluntarjoaja, jonka omistaa ruotsalainen MTG group.

Audi

Audi

Audi on saksalainen luksusautojen valmistaja. Yhtiöllä on yhdeksän tuotantolaitosta ympäri maailmaa.

Continental

Continental

Continental on saksalainen yritys, joka on erikoistunut renkaisiin, jarrujärjestelmiin ja muihin ajoneuvojen osiin. Yritys on yksi suurimmista renkaiden valmistajista maailmassa.

GlaxoSmithKline

GlaxoSmithKline

GlaxoSmithKline on brittiläinen lääkeyritys, joka syntyi yritysfuusiossa vuonna 2000. GSK on yksi suurimmista maailmanlaajuisista lääkealan yrityksistä.

Jaguar

Jaguar

Jaguar on brittiläisen autovalmistaja Jaguar Land Roverin luksusbrändi.

Essity

Essity

Essity on johtava maailmanlaajuinen henkilökohtaiseen hygieniaan ja terveyteen keskittyvä yritys.

Uutiskirje Case

Uutiskirje Case Sofia Sandqvist Tarvitsimme käyttäjäystävällisen ja tyylikkään uutiskirjeen, joka näkyy vastaanottajalle kuten tarkoitus, ilman ylimääräisiä kuvalatauksia. Sofia Sandqvist Marketing Designer, Halti Oy

Halti tarvitsi käyttöönsä uutiskirjetyökalun sähköisen kuluttajaviestinnän toteutukseen. Kirjeiden vastaanottajina tiedettiin olevan useita eri kohderyhmiä: Haltin asiakkaat sekä kahden eri Outlet-myymälän asiakaskunta. Myös työkalun käyttäjiä olisi useampia.

Katso Uutiskirje Case

Sivusto Case

Sivusto Case Mira Welling Meille oli tärkeää että ohjelmiston takana on selkeä vastuu-yritys joka tarjoaa kattavat tukipalvelut ja tarpeemme huomioidaan myös ohjelmiston jatkokehityksessä. Mira Welling Brand Manager, Land Rover, Inchcape Motors Finland

Land Rover -sivuston uudistus lähti liikkelle tarpeesta kehittää sivuston käytettävyyttä sekä näyttävyyttä. Uudistuksessa sivustot toteutettiin neljään maahan ja viidellä eri kielellä. Sivustoon toteutettiin myös autotietokanta-integraatio, jonka avulla tuhannet tuotetiedot siirtyvät nopeasti ja vaivattomasti sivustolle.

Katso Sivusto Case

Asiakkaiden suusta

Halusimme laadukkaan asiapohjaisen uutiskirjeen, joka on asiakkaille miellyttävä lukea. Laitamme henkilöstötuottavuuden teemaan kohdistuvan tiedotteen kerran kuukaudessa. Koodiviidakon Postiviidakko palvelulla uutiskirjeiden tekeminen ja jakelu käy vaivattomasti. Olemme erittäin tyytyväisiä Postiviidakon toimintaan ja Koodiviidakon palveluun.
Marko Kesti Toimitusjohtaja, Mcompetence
Uuden julkaisujärjestelmän, Sivuviidakon, tuomien mahdollisuuksien siivittämänä sivuston suunnittelu käynnistyi käyttäjien maailmasta käsin eli käyttöympäristöistä ja asiakkaille tarjottavista ratkaisuista, tuotteita unohtamatta. Uusi julkaisujärjestelmä antaa meille aiempaa paremmat mahdollisuudet kuvien, videoiden ja muun sisällön tarjoamiseen.
Seija Ijäs-Laamanen Markkinointipäällikkö, Nylund Group