ViidakkoMonitor™ - Uuden sukupolven mediaseurantaa

ViidakkoMonitor™ - Uuden sukupolven mediaseurantaa

ViidakkoMonitor™ - Uuden sukupolven mediaseurantaa Annemari Anttila ViidakkoMonitor on tehokas ja helppokäyttöinen työkalu median uutisoinnin seuraamiseen. Annemari Anttila Tiedottaja, PAM ry

ViidakkoMonitor-mediaseuranta on markkinoiden edistyksellisin mediaseurantapalvelu, joka seuraa kattavasti journalistista verkkomediakantaa sekä sosiaalista mediaa ja välittää käyttäjälleen oleellista sisältöä suoraan sähköpostiin. Seurannan piirissä on tuhansia verkkomedioita, lähes 200 näköislehteä, keskeisimmät blogit, keskustelupalstat ja sosiaalisen median kanavat sekä kuntien, kaupunkien ja seurakuntien sähköisiä pöytä- ja asiakirjoja.

Ota yhteyttä

Mediaseuranta ja tiedottaminen yhdessä kätevässä paketissa

Koodiviidakon viestintäkokonaisuudessa yhdistyvät media-analytiikka, media- ja someseuranta, monikanavainen tiedotejakelu sekä oppiva tekoäly.

ViidakkoMonitor-mediaseuranta on osa Koodiviidakon viestintäkokonaisuutta, jonka avulla voit mitata markkinointiviestintäsi purevuutta lähes reaaliaikaisesti, seurata tiedotteidesi aikaansaamaa media- ja somekeskustelua sekä kohdistaa sisältöjäsi entistä tarkemmin oikeille kohderyhmille. Palvelumme kattavat analyysityökalut auttavat sinua:

 • Hahmottamaan mediamaineenne kehittymistä
 • Tekemään toimiala- ja kilpailijaseurantaa
 • Seuraamaan hiljaisia signaaleja sosiaalisessa mediassa
 • Löytämään alan mielipidevaikuttajat
 • Esittämään tilastoja yrityksen päätöksentekoon
Lue lisää viestintäkokonaisuudesta

Tekoäly auttaa sinua viestinnän mittaamisessa

Tekoäly auttaa sinua viestinnän mittaamisessa

Tekoälypohjainen mediaseuranta koostaa seurantasi tuloksista automaattisesti visuaalisesti selkeitä raportteja ja analyyseja.

Viestinnän tehokkuuden mittaaminen on usein työlästä ja aikaa vievää. Siksi olemmekin rikastaneet palveluamme tekoälyllä, joka hoitaa datan keruun ja analysoinnin puolestasi. Näin sinulle jää enemmän aikaa viestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Tekoälyn toteuttaman sävyanalyysin avulla voit esimerkiksi seurata, millä äänensävyllä organisaatiostasi tai brändistäsi puhutaan mediasssa ja somessa ja miten julkisuuskuvanne kehittyy vaikkapa tiedotteiden lähettämisen jälkeen. Tekoäly on analyyseissaan äärimmäisen nopea sekä objektiivinen ja mikä parasta, se oppii sille annettujen esimerkkien avulla mukautumaan käyttäjänsä tarpeisiin.

Unohda työläät hakusanaoptimoinnit

Unohda työläät hakusanaoptimoinnit

ViidakkoMonitorin ainutlaatuinen ominaisuus ensimmäisenä Suomessa on älykäs aihealuehaku eli semanttinen seuranta.

Semanttinen seuranta ei toimi avainsanojen varassa, vaan etsii laajempia käsitteitä ja aihealueita, jolloin osumia voidaan rajata tarkemmin ja helpommin, eikä pitkällisiä hakusanaoptimointeja tarvita. Semanttisen seurannan avulla saat:

 • Toimivat seurannat käyttöön nopeasti ja helposti
 • Karsittua pois taivutusmuodoista ja erisnimistä syntyvät väärät hakutulokset
 • Keskusteluiden asiayhteydet paremmin esiin
 • Vähennettyä tarvetta ulkoistetulle analyysille

Sosiaalisen median seuranta

Palvelumme analyysitoimintojen avulla pääset katsomaan, ketkä mielipidevaikuttajat kirjottavat niistä aiheista, joista sinä olet kiinnostunut.

ViidakkoMonitor-mediaseurannan avulla olet koko ajan perillä siitä, miten organisaatiostasi kirjoitetaan sosiaalisen median eri kanavissa, mikä on kilpailijoidesi asema kuluttajien keskuudessa ja mitkä trendit ja keskustelunaiheet kiinnostavat asiakkaitasi juuri nyt. Palvelun avulla voit ennakoida mahdolliset somekriisit ajoissa ja kerätä taustatietoa asiakaspalvelusi kehittämiseen.

Asiakaspalvelu on tukenasi kaikissa tilanteissa

Asiakaspalvelu on tukenasi kaikissa tilanteissa

ViidakkoMonitorin käyttöön sisältyy aina henkilökohtainen palvelu ja tuki.

Asiakaspalvelu on toimintamme kulmakiviä. Oma asiakaspalvelijanne on tukenanne koko asiakkuuden ajan. Jokaisen asiakkuuden alkaessa räätälöimme palvelun kullekin yritykselle sopivaksi ja järjestämme maksuttoman käyttökoulutuksen.

Lisää ketteryyttä viestintääsi

Koodiviidakon viestintäkokonaisuus on kehitetty helpottamaan viestinnän ammattilaisten työtä. Sinun ei enää tarvitse käyttää yksittäisiä, toisistaan erillään olevia palveluita vaan saat yhdessä paketissa kaiken tarvittavan. 

Tutustu tarkemmin viestintäpakettiemme pääsisältöihin ja kysy meiltä tarvittaessa lisätietoja!

Professional 

Viestinnän peruspaketti paikallisesti tai alueellisesti toimiville pk-yrityksille sekä julkisen sektorin organisaatioille.

 • Lehdistötiedotteiden jakelu valtakunnallisesti 
 • Jatkuvasti päivittyvä mediatietokanta
 • Näkyvyys hakukoneissa sekä ePressi.com-sivustolla
 • Julkisuus-, kilpailija-, toimiala- sekä someseuranta
 • Rajoittamaton määrä tiedotteita, seurantoja ja käyttäjiä
 • Kattava tiedote- ja seuranta-analytiikka

Business 

Kattava viestintäkokonaisuus erityisesti kansainvälisillä ja vahvasti kilpailevilla markkinoilla toimiville organisaatioille.  

 • Professional-paketin palvelutarjonta, sekä:
 • Kansainvälinen tiedotejakelu ja mediaseuranta
 • Tekoälypohjainen semanttinen analyysi sekä osumien sävyanalyysi
 • Viikoittaiset ja kuukausittaiset media-analyysiraportit
 • Uutisten tiivistelmät seurantaraporteissa 
 • Asiakkaan verkkosivuille upotettu uutishuone halutulla värimaailmalla

Enterprise

Täyden palvelun viestintäpaketti isoille, kansainvälisesti toimiville organisaatiolle, jotka kaipaavat räätälöityjä palveluita. 

 • Business- ja Pro-pakettien palvelutarjonta, sekä:
 • Analyytikon koostamat analyysiraportit kuukausittain / kvartaaleittain / vuosittain
 • Analyysien läpikäynti yhdessä analyytikon kanssa
 • Pörssitiedottaminen 
 • Seurantaraporttien white label -toteutus
 • Räätälöity, asiakkaan verkkosivuille upotettu uutishuone

Koodiviidakon työkaluja käyttää yli 3500 organisaatiota

Mazda

Mazda

Mazda on japanilainen autonvalmistaja, jonka malleja myydään ympäri maailman. Suomessa Mazdat maahantuo Inchcape Motors Finland.

Taffel

Taffel

Taffel on osa Chips AB:tä, joka on laadukkaista tuotteistaan tunnettu elintarvikeyritys. Tuotevalikoimaan kuuluu snacksit, pakastetuotteet ja keksit.

Land Rover

Land Rover

Land Rover on brittiläinen automerkki jonka malleja myydään maailmanlaajuisesti. Suomessa Land Roverin maahantuoja on Inchcape Motors Finland.

Kuusamo Hirsitalot

Kuusamo Hirsitalot

Kuusamo Hirsitalot on yksi Suomen suurimmista hirsitalo- ja -huvilavalmistajista.

Kiinnostuitko ViidakkoMonitorista?

Kiinnostuitko ViidakkoMonitorista?

Haluatko tietää, mitä mediassa puhutaan? Ota meihin yhteyttä ja luomme yrityksesi tarpeisiin sopivan yksilöllisen ratkaisun.

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeintä. Palvelemme teitä seurannan toteuttamisessa ja vastaamme tarpeisiinne nopeasti. Jos et vielä käytä ViidakkoMonitoria, ota palvelu käyttöösi jo tänään tai tilaa kokeilujakso.

Ota yhteyttä