ViidakkoMonitor™ - Uuden sukupolven mediaseurantaa

ViidakkoMonitor™ - Uuden sukupolven mediaseurantaa

ViidakkoMonitor™ - Uuden sukupolven mediaseurantaa Annemari Anttila ViidakkoMonitor on tehokas ja helppokäyttöinen työkalu median uutisoinnin seuraamiseen. Annemari Anttila Tiedottaja, PAM ry

ViidakkoMonitor-mediaseuranta on markkinoiden edistyksellisin mediaseurantapalvelu, joka seuraa kattavasti journalistista verkkomediakantaa sekä sosiaalista mediaa ja välittää käyttäjälleen oleellista sisältöä suoraan sähköpostiin. Seurannan piirissä on tuhansia verkkomedioita, lähes 200 näköislehteä, keskeisimmät blogit, keskustelupalstat ja sosiaalisen median kanavat sekä kuntien, kaupunkien ja seurakuntien sähköisiä pöytä- ja asiakirjoja.

Useat yritykset ja organisaatiot käyttävät ViidakkoMonitoria näkyvyyden ja maineen hallintaan, päivittäiseen uutisseurantaan, toimiala- ja kilpailijaseurantaan, kriisiviestintään sekä viestinnän tehokkuuden mittaamiseen.

Tekoäly auttaa sinua viestinnän mittaamisessa

Viestinnän tehokkuuden mittaaminen on usein työlästä ja aikaa vievää. Siksi olemmekin rikastaneet palveluamme tekoälyllä, joka hoitaa datan keruun ja analysoinnin puolestasi. Näin sinulle jää enemmän aikaa viestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen.

 • Tekoäly poimii verkosta sinua kiinnostavat uutiset ja keskustelut ja koostaa seurannan tuloksista automaattisesti visuaalisesti selkeitä raportteja ja analyyseja.
 • Tekoäly luo toimittajista ja mielipidevaikuttajista profiileita ja kertoo, millä äänensävyllä he kirjoittavat aihealueista ja teemoista, joista sinä olet kiinnostunut. Näin saat luotua sisällöillesi helposti erilaisia kohderyhmiä.
 • Reaaliaikainen sävy-analyysi toimii myös erinomaisena työkaluna oman organisaation tai brändin julkisuuskuvan mittaamiseen.

Unohda työläät hakusanaoptimoinnit

Unohda työläät hakusanaoptimoinnit

ViidakkoMonitorin ainutlaatuinen ominaisuus ensimmäisenä Suomessa on älykäs aihealuehaku eli semanttinen seuranta. Semanttinen seuranta ei toimi avainsanojen varassa, vaan etsii laajempia käsitteitä ja aihealueita, jolloin osumia voidaan rajata tarkemmin ja helpommin, eikä pitkällisiä hakusanaoptimointeja tarvita. Semanttisen seurannan avulla saat:

 • Toimivat seurannat käyttöön nopeasti ja helposti
 • Karsittua pois taivutusmuodoista ja erisnimistä syntyvät väärät hakutulokset
 • Keskusteluiden asiayhteydet paremmin esiin
 • Vähennettyä tarvetta ulkoistetulle analyysille

Sosiaalisen median seuranta

ViidakkoMonitor vastaa organisaatioiden haasteeseen hallita sosiaalista mediaa. Keskustelua käydään some-kanavien lisäksi blogeissa ja forumeissa. Ole selvillä siitä, miten yrityksestäsi kirjoitetaan, mikä on kilpailijasi asema kuluttajien keskuudessa ja mitkä trendit ja keskustelunaiheet ovat sinun asiakkaillesi juuri nyt pinnalla. Palvelumme kattaa some-kanavien Facebookin, Twitterin sekä YouTuben lisäksi blogit ja foorumit.

Työkalun helppokäyttöisten analyysitoimintojen avulla saat selkeän kokonaiskuvan sosiaalisen median näkyvyydestäsi. ViidakkoMonitorin avulla voit esimerkiksi:

 • Ennakoida some-kriisejä
 • Seurata toimialaasi ja kilpailijoita
 • Tunnistaa alasi mielipidevaikuttajat
 • Tehostaa asiakaspalveluasi

Asiakaspalvelu on tukenasi kaikissa tilanteissa

Asiakaspalvelu on tukenasi kaikissa tilanteissa

ViidakkoMonitorin käyttöön sisältyy aina henkilökohtainen palvelu ja tuki.

Asiakaspalvelu on toimintamme kulmakiviä. Oma asiakaspalvelijanne on tukenanne koko asiakkuuden ajan. Jokaisen asiakkuuden alkaessa räätälöimme palvelun kullekin yritykselle sopivaksi ja järjestämme maksuttoman käyttökoulutuksen.

Koodiviidakon työkaluja käyttää yli 3500 organisaatiota

Mazda

Mazda

Mazda on japanilainen autonvalmistaja, jonka malleja myydään ympäri maailman. Suomessa Mazdat maahantuo Inchcape Motors Finland.

Taffel

Taffel

Taffel on osa Chips AB:tä, joka on laadukkaista tuotteistaan tunnettu elintarvikeyritys. Tuotevalikoimaan kuuluu snacksit, pakastetuotteet ja keksit.

Land Rover

Land Rover

Land Rover on brittiläinen automerkki jonka malleja myydään maailmanlaajuisesti. Suomessa Land Roverin maahantuoja on Inchcape Motors Finland.

Kuusamo Hirsitalot

Kuusamo Hirsitalot

Kuusamo Hirsitalot on yksi Suomen suurimmista hirsitalo- ja -huvilavalmistajista.

Kiinnostuitko ViidakkoMonitorista?

Kiinnostuitko ViidakkoMonitorista?

Haluatko tietää, mitä mediassa puhutaan? Ota meihin yhteyttä ja luomme yrityksesi tarpeisiin sopivan yksilöllisen ratkaisun.

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeintä. Palvelemme teitä seurannan toteuttamisessa ja vastaamme tarpeisiinne nopeasti. Jos et vielä käytä ViidakkoMonitoria, ota palvelu käyttöösi jo tänään tai tilaa kokeilujakso.

Ota yhteyttä