Johto

Koodiviidakon johto

Samuli Tursas

Managing Director
Puhelin:+358 40 513 5890
Email:fnzhyv.ghefnf@ivvqnxxb.sv
Skype: samuli.tursas
Twitter:twitter.com/SamuliTursas

Samuli Tursas on yksi Koodiviidakon perustajista, ja on toiminut yrityksen toimitusjohtajana sen alusta (v. 2005) lähtien. Samulilla on yli 12 vuoden kokemus viestinnän ja markkinoinnin ohjelmistoista. Tekninen tausta yhdistettynä kokemukseen sadoista digimarkkinoinnin projekteista antaa vahvan lähtökohdan markkinoinnin pilvipalvelujen edelläkävijänä toimimiseen.

Lari Suomalainen

Global Head of Sales
Puhelin:+358 45 124 5857
Email:ynev.fhbznynvara@ivvqnxxb.sv
Skype: larisuomalainen
Twitter:twitter.com/LariSuomalainen

Lari Suomalainen on toiminut Koodiviidakossa useissa erilaisissa myynnin tehtävissä vuodesta 2007 lähtien. Nykyisin Lari toimii Koodiviidakon myyntijohtajana vastaten erityisesti kansainvälisen myynnin kehittämisestä ja johtamisesta. Lari on esimiestyönsä ohella edelleen itse aktiivisesti mukana monikanavaisen digitaalisen markkinoinnin asiakasprojekteissa.

Jarkko Ranta

Chief Production Officer
Puhelin:+358 40 350 3292
Email:wnexxb.enagn@ivvqnxxb.sv

Jarkko Ranta vastaa Koodiviidakon projektien resurssien ja aikataulujen hallinnasta, laadunvalvonnasta sekä ohjelmistoprojektien prosessien kehityksestä. Jarkolla on Koodiviidakolla pitkä tausta projektinjohdosta ja koordinoinnista sekä myynnistä ja asiakkuuksien hoitamisesta. 

Jarkko Haapalainen

Chief Technology Officer
Puhelin:+358 44 284 4274
Email:wnexxb.unncnynvara@ivvqnxxb.sv

Jarkko Haapalainen on toiminut Koodiviidakolla yli 12 vuotta yrityksen ensimetreiltä lähtien. Jarkko luotsaa Koodiviidakon tuotekehitystä ja –tutkimusta. Hän huolehtii, että työkalumme vastaavat digimarkkinoinnin ja –viestinnän haasteisiin myös tulevaisuudessa. Jarkon vahvan osaamisen taustalla on yli 20 vuoden kokemus ohjelmistoalalta.

Marko Sneck

Director, Customer Support
Puhelin:+358 50 435 3280
Email:znexb.farpx@ivvqnxxb.sv

Marko Sneck on Koodiviidakon teknisen tukitiimin johtaja ja vastuussa asiakastuen hoitamisesta sekä kehittämisestä. Marko on ohjelmistoalan moniosaaja, joka tuntee Koodiviidakon työkalut läpikotaisesti. Koodiviidakolla Marko on siirtynyt vuosien saatossa luontevasti ohjelmistosuunnittelusta teknisen tuen puolelle, minkä ansiosta Markolla on laaja kokonaiskuva ja vahva ymmärrys ohjelmistoprosesseista.

Jussi Kuparinen

Customer Success Director
Puhelin:+358 44 516 2745
Email:whffv.xhcnevara@ivvqnxxb.sv

Jussi Kuparinen vastaa Koodiviidakon asiakassuhteiden vahvistamisesta ja kehittämisestä, ja varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen hyödyn palveluistamme. Jussi on ollut Koodiviidakon toiminnassa vuodesta 2011 ja B2B-myynnin parissa yli 10 vuotta. Diplomi-insinöörinä Jussilla on vahvaa teknistä osaamista.

Kaisa Mikkelä

People & Culture Manager
Puhelin:+358 50 482 1441
Email:xnvfn.zvxxryn@ivvqnxxb.sv

Kaisa Mikkelä hoitaa Koodiviidakon henkilöstöhallintoa ja vastaa työsuhdeasioista aina rekrytoinneista työntekijäetuihin. Kaisa on taustaltaan diplomi-insinööri ja hänellä on vuosien kokemus teknologia-alalta sekä hr-tehtävistä. Henkilöstöpuolelle Kaisaa vetää erityisesti aito kiinnostus ihmisten hyvinvointiin ja hyvään johtamiseen.

Niko Pääkkönen

Head of eCommerce
Puhelin:+358 50 567 7312
Email:avxb.cnnxxbara@ivvqnxxb.sv

Niko Pääkkönen on verkkokauppatiimin vetäjä, joka koordinoi verkkokaupan asiakasprojekteja myynnin, kehityksen, tuotannon ja tuen välillä. Tiiviin tiimiyhteistyön ja asiakasrajapinnassa työskentelyn ansiosta Nikolla on rautainen kyky hallita laajoja kokonaisuuksia ja kommunikoida eri osapuolten välillä.

Riina Manner

Head of Central Europe, Board Member
Puhelin:+358 40 528 2670
Email:evvan.znaare@yvnangrpu.pbz

Riina Manner vastaa Koodiviidakon ulkomaantoiminnan, Liana Technologies Oy:n Keski-Euroopan toiminnasta. Riinalla on erityisen luja osaaminen viestinnän alalta, sillä hän on aikaisemmin johtanut Koodiviidakon viestintätyökaluja tarjoavan PR Cloudin liiketoimintaa ja tätä ennen toiminut Koodiviidakkoon 2014 fuusioituneen tiedotuspalveluja tarjoavan JSP Media Oy:n toimitusjohtajana.

Juha-Mikko Ahonen

Director, Liana AI. Board Member
Puhelin:+358 50 302 0618
Email:whun-zvxxb.nubara@ivvqnxxb.sv

Juha-Mikko Ahonen on yksi Koodiviidakon perustajajäsenistä ja vastaa Koodiviidakon SaaS-palveluiden kehityksestä. Toimittuaan yli kymmenen vuotta kehityspäällikkönä eri yrityksissä, Juha-Mikolla on rautainen osaaminen kehitystyöstä sekä runsaasti kokemusta käytännön ohjelmointityöstä.

Paavo Vasala

Chairman of the Board
Puhelin:+358 50 058 6737
Email:cnnib.infnyn@ivvqnxxb.sv

Paavo Vasala on kokenut viestintäalan yrittäjä, joka on perustanut ensimmäisen web-pohjaisen yrityksen, tiedotuspalvelu Pressi.comin vuonna 1996 toimittuaan pitkään viestintätoimisto-yrittäjänä. Hän on myös Koodiviidakko Oy:n perustajaosakas ja liiketoiminnan aktiivinen kehittäjä. Koulutukseltaan Paavo on yhteiskuntatieteiden maisteri.

Jussi Vasala

Board Member
Puhelin:+358 40 556 5737
Email:whffv.infnyn@ivvqnxxb.sv

Jussi Vasala on Koodiviidakon perustajaosakas ja hallituksen jäsen. Jussi on aktiivinen sarjayrittäjä ja hänellä on erittäin laaja osaaminen hallitustyöskentelystä, viestinnästä ja digitaalisesta markkinoinnista. Jussi on perustanut muun muassa News Engine Oy:n ja uutena aluevaltauksenaan verkkokauppa Megalon Finland Oy:n.