Miksi käyttää ammattimaista tiedotejakelupalvelua?

25.07.2014 0

Laadimme listan tiedottamisesta ja ammattimaisen jakelukanavan tärkeydestä. Tarkista seuraavien kohtien avulla, onko yrityksesi tiedottaminen kunnossa!

Vastaanottajalistojen ylläpito


Kun käytät ammattimaista tiedotejakelupalvelua sinun ei tarvitse käyttää aikaasi omien vastaanottajalistojen keräämiseen ja ylläpitoon, vaan voit keskittyä ydinosaamiseesi, eli viestin sisältöön. ePressi hoitaa yhteystietojen päivittämisen, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia sähköpostiosoitteiden ajantasaisuudesta

.

Tiedotteen kohdentaminen eri vastaanottajille on helppoa

Ammattimaisessa tiedotejakelupalvelussa vastaanottajat on jaoteltu selkeästi eri kriteereillä, joten voit helposti kohdentaa tiedotteesi tarkasti oikealle vastaanottajaryhmälle. Voit myös kätevästi valita eri vastaanottajat eri tiedotteille.

Tiedotteiden ammattimainen ulkoasu ja julkaisutiedot


Kun käytät ammattimaista tiedotejakelukanavaa, sinun ei tarvitse huolehtia onko tiedotteessasi kaikki tarvittavat tiedot mukana ja näyttääkö tiedotteesi uskottavalta toimittajien silmissä. Ammattimaista tiedotejakelupalvelua käytettäessä kaikki julkaisutiedot ovat varmasti oikein ja mukana tiedotteessa.Tiedotteiden turvallinen ja nopea jakelu laajalle vastaanottajajoukolle

Tiedotejakelupalvelun kautta tiedotteen jakeleminen isolle vastaanottajajoukolle on turvallisempaa kuin omasta sähköpostista, eikä isoa lähetystä tulkita yhtä helposti roskapostiksi.

Kuvien jakelun helppous ja turvallisuus


Tiedotteessa mukana olevat lehdistökuvat ja muut tiedostot ladataan palveluntarjoajan palvelimelle ja ne näkyvät tiedotteessa linkkeinä. Näin ollen vastaanottajien sähköpostit eivät rasitu liikaa suurien liitetiedostokuvien vuoksi.Tiedotteiden arkistoituminen yhteen paikkaan


Kun jaat tiedotteesi ammattimaisen kanavan kautta, tiedotteet arkistoituvat yhteen paikkaan. Jos tiedottamista hoitaa useampi henkilö, näin kaikki lähetyt tiedotteet löytyvät keskitetysti samasta paikasta. Toisaalta tiedotteiden arkistointi uutishuoneeseen kokoaa lukijaystävällisesti yhteen myös kaikki organisaation julkaisemat tiedotteet.

Tiedote saa laajan internetnäkyvyyden


Tiedotejakelussa on tärkeää hyödyntää internetin mahdollisuudet monipuolisesti. Internetissä julkaistu tiedote leviää usein eri kanavia pitkin laajalle. Tällöin tiedote ei koske ainoastaan toimittajia vaan myös esimerkiksi suoraan asiakkaitasi. Julkaisemalla tiedotteen ePressin tiedoteportaalissa tiedote saa:

  • näkyvyyden yli 50 000 kävijälle kuukaudessa
  • tehokkaan hakukonenäkyvyyden
  • näkyvyyden ePressin some-kanavissa
  • tiedotteiden arkistoitumisen julkisesti

Kiinnostuitko tiedotejakelupalvelu ePressistä?

Ota meihin yhteyttä