Case: Yllätetään yhteiskunta moninkertaisti mediajulkisuutensa

14.01.2015 0

Yllätetään yhteiskunta on konsepti, jonka ensimmäisen idean käynnisti seitsemän vuotta sitten joukko yritysjohtajia. Mukana olivat muun muassa Devoin toimitusjohtaja Jari Raitanen, Veikkauksen toimitusjohtajana toiminut Risto Nieminen, Microsoftin toimitusjohtajana toiminut Ari Rahkonen sekä Deloitten toimitusjohtajana toiminut Teppo Rantanen. Yllätetään yhteiskunta –ryhmä toimii uudenlaisia yritysten, julkisen sekä kolmannen sektorin yhteistyötä synnyttävien ideahautomoiden moottorina. Se on ollut mukana ekologista elämäntapaa, nuorisotyöllisyyttä ja työviihtymistä edistävissä hankkeissa. Ryhmä järjestää Yllätetään yhteiskunta JAM -tilaisuuksia, joissa kootaan yhteen eri alojen edustajia ja kannustetaan heitä luomaan uudenlaisia ideoita yhteiskunnallisesti tärkeiden teemojen edistämiseen.

ePressi.comin asiakkaana Yllätetään yhteiskunta on ollut kahden vuoden ajan. “Käytimme aiemmin viestintäämme uutiskirjeitä, mutta lehdistötiedottaminen on osoittautunut tapauksessamme tehokkaaksi viestintäkanavaksi. Tiedotamme vuosittain aktiivisesti ja julkisuutemme on moninkertaistunut asiakkuutemme aikana. Olemme saaneet lukuisia haastattelupyyntöjä niin radioon, televisioon kuin lehtiinkin aina paikallisesta tasosta kansallisiin medioihin. Aiomme jatkossa lisätä tiedottamiseemme myös feature-artikkeleita, jotka pohjautuvat tapahtumiimme, mutta ovat sisällöltään yleisempiä ja ajattomia”, ryhmän Ville Vainio kertoo.

“Arvostamme palvelussa tiedotteen helppoa kohdistettavuutta. Laajan toimittajakannan ansiosta lähetämme viestimme tarvittaessa valtakunnallisesti tai tietylle alueelle. Median lisäksi tiedotamme samalla työkalulla myös yhteistyökumppaneillemme. Palvelun käyttäminen on helppoa ja nopeaa, mistä erityiskiitos menee ePressi.comin loistavalle asiakaspalvelulle”, Vainio kiittelee.

Kiinnostuitko tiedottamisen palveluistamme?

Ota meihin yhteyttä.