Tiedote

Toteutimme toukokuussa asiakastyytyväisyyskyselyn – suurkiitos antamastanne palautteesta!

Ota yhteyttä
Katso kuva Toteutimme toukokuussa asiakastyytyväisyyskyselyn – suurkiitos antamastanne palautteesta! Iso kiitos siis asiakkaillemme hyvistä ehdotuksista sekä luottamuksesta – toivomme palvelevamme teitä jatkossa entistäkin paremmin! Iso kiitos siis asiakkaillemme hyvistä ehdotuksista sekä luottamuksesta – toivomme palvelevamme teitä jatkossa entistäkin paremmin!

Toukokuussa toteuttamamme kyselyn tulokset osoittivat, että Koodiviidakon asiakastyytyväisyys on hyvällä tasolla – on hienoa kuulla, että palvelun ja tuotteiden eteen tehty työ on tuottanut tulosta. Tässä muutama nosto tuloksista:

  • 90 % asiakkaistamme on tyytyväisiä Koodiviidakolta saamaansa palveluun
  • 87 % asiakkaistamme suosittelisi Koodiviidakkoa muillekin

Tietysti kehitettävääkin löytyy aina – kuvassa tuloksia ja kehityehdotuksia käydään porukalla läpi myyntijohtajamme Larin johdolla.

Meillä Viidakossa asiakaspalautteet eivät mene loputtomaan palautelaariin, useat antamistanne kehitysehdotuksista ovat meillä jo parhaillaan tuotekehityksessä. Iso kiitos siis asiakkaillemme hyvistä ehdotuksista sekä luottamuksesta – toivomme palvelevamme teitä jatkossa entistäkin paremmin!

Muistathan myös, että käyttäjätukemme palvelee kaikissa ohjelmiemme käyttöön liittyvissä asioissa.
Tukipyynnöt sähköpostiin tuki (@) viidakko.fi (suositeltava)
Puhelin: +358 10 3877050 (ark. klo 9-17).

Oliko artikkeli mielestäsi mielenkiintoinen?

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, joka sisältää aina uusimmat mielenkiintoiset artikkelit.

Tilaa uutiskirje tästä

Lisää uutisia

Koodiviidakko ja Encode Solutions yhdistivät voimansa – luvassa uniikkeja mobiiliteknologian ratkaisuja

Koodiviidakko on ostanut mobiiliyritys Encode Solutionsin liiketoiminnan. Yhdistymisen myötä Koodiviidakko laajentaa vahvaa teknologia- ja tuotekehitysosaamistaan mobiilipalveluihin.

Lue lisää

Koodiviidakko kasvaa ja laajentaa toimintaansa Euroopassa

Koodiviidakko kasvatti liikevaihtoaan viime vuonna 43 prosenttia. Yhtiö on laajentanut tuotevalikoimansa kattamaan koko markkinointiviestinnän ketjun ja käynnistänyt onnistuneesti pilvipalveluidensa myynnin ulkomailla.

Lue lisää

Koodiviidakko Oy:n uusi mediaseurantapalvelu haastaa kansainväliset kilpailijat

Koodiviidakko on lanseerannut vuoden alusta uuden mediaseurantapalvelun. Journalistisen ja sosiaalisen median seurannan yhdistävä ViidakkoMonitor -palvelu haastaa alan kansainväliset kilpailijat sekä mediakattavuudellaan että innovatiivisuudellaan.

Lue lisää

Koodiviidakko Oy yksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä jo kuudetta vuotta peräkkäin

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelma on listannut Suomen nopeimmin kasvavat teknologiayritykset jo yhdentoista vuoden ajan. Koodiviidakko on ollut mukana listalla vuodesta 2009 alkaen.

Lue lisää

Koodiviidakko vastaa tuotekehityksellään modernia markkinointiviestintää tekevien yritysten haasteeseen

Markkinoinnin ja viestinnän pilvipalvelut yhdistävä Koodiviidakko osallistuu jo viidettä kertaa Markkinointiviestinnän viikolle.

Lue lisää