Tiedote

Markkinointiviestinnän viikon messukilpailun voittaja arvottu!

Ota yhteyttä
Katso kuva Markkinointiviestinnän viikon messukilpailun voittaja arvottu! Lahjakortti luovutettiin onnelliselle voittajalle 4.10.2011 Koodiviidakon Helsingin toimipisteessä.

Markkinointiviestinnän viikolla järjestämässämme messukilpailussa Postiviidakon uutiskirjeen tilaavat osallistuivat matkalahjakortin arvontaan. Arvonnan voittajalle luvattiin matka vapaavalintaiseen viidakkoon. Onnetar suosi Biohit Oyj:n Anna Nurmivaaraa, joka oli Aurinkomatkojen 1000 euron matkalahjakortin onnellinen voittaja. Lämpimät onnittelut voittajalle koko Koodiviidakon tiimin ja Aurinkomatkojen puolesta, sekä iso kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

Lahjakortti luovutettiin onnelliselle voittajalle 4.10.2011 Koodiviidakon Helsingin toimipisteessä.

Koodiviidakko haluaa kiittää lisäksi kaikkia messuosastomme vierailijoita, oli kiva tavata! Erityiskiitos myös kaikille sähköpostimarkkinoinnin klinikan osallistujille, klinikka oli onnistunut ja kirvoitti mukavasti keskustelua tehokkaan sähköpostimarkkinoinnin toteutuksesta. Kiitos hedelmällisestä keskustelusta kuuluu ennen kaikkea osallistujille!

Oliko artikkeli mielestäsi mielenkiintoinen?

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, joka sisältää aina uusimmat mielenkiintoiset artikkelit.

Tilaa uutiskirje tästä

Lisää uutisia

Koodiviidakko ja Encode Solutions yhdistivät voimansa – luvassa uniikkeja mobiiliteknologian ratkaisuja

Koodiviidakko on ostanut mobiiliyritys Encode Solutionsin liiketoiminnan. Yhdistymisen myötä Koodiviidakko laajentaa vahvaa teknologia- ja tuotekehitysosaamistaan mobiilipalveluihin.

Lue lisää

Koodiviidakko kasvaa ja laajentaa toimintaansa Euroopassa

Koodiviidakko kasvatti liikevaihtoaan viime vuonna 43 prosenttia. Yhtiö on laajentanut tuotevalikoimansa kattamaan koko markkinointiviestinnän ketjun ja käynnistänyt onnistuneesti pilvipalveluidensa myynnin ulkomailla.

Lue lisää

Koodiviidakko Oy:n uusi mediaseurantapalvelu haastaa kansainväliset kilpailijat

Koodiviidakko on lanseerannut vuoden alusta uuden mediaseurantapalvelun. Journalistisen ja sosiaalisen median seurannan yhdistävä ViidakkoMonitor -palvelu haastaa alan kansainväliset kilpailijat sekä mediakattavuudellaan että innovatiivisuudellaan.

Lue lisää

Koodiviidakko Oy yksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä jo kuudetta vuotta peräkkäin

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelma on listannut Suomen nopeimmin kasvavat teknologiayritykset jo yhdentoista vuoden ajan. Koodiviidakko on ollut mukana listalla vuodesta 2009 alkaen.

Lue lisää

Koodiviidakko vastaa tuotekehityksellään modernia markkinointiviestintää tekevien yritysten haasteeseen

Markkinoinnin ja viestinnän pilvipalvelut yhdistävä Koodiviidakko osallistuu jo viidettä kertaa Markkinointiviestinnän viikolle.

Lue lisää