Tapahtuma

Koodiviidakko esiintyjänä "Uuden sukupolven sähköpostimarkkinointi" -tehokurssilla

Ota yhteyttä
Koodiviidakko esiintyjänä Sähköpostimarkkinointi rakentaa osaltaan asiakaskokemusta - siksi sen tulee niveltyä tarkasti yrityksen muuhun viestintään. Sähköpostimarkkinointi rakentaa osaltaan asiakaskokemusta - siksi sen tulee niveltyä tarkasti yrityksen muuhun viestintään.

Uuden sukupolven sähköpostimarkkinointi on oikein kohdistettua ja interaktiivista. Interaktiivisuus on sähköpostimarkkinoinnin elinehto. Se mahdollistaa viestinnän ja viestien entistä tarkemman kohdistamisen ja henkilökohtaisuuden. Sähköpostimarkkinointi rakentaa osaltaan asiakaskokemusta - siksi sen tulee niveltyä tarkasti yrityksen muuhun viestintään.

Kurssin esiintyjät kattavat esityksissään kaikki nämä osa-alueet: sähköpostimarkkinoinnin rooli, lakiasiat, tiedottaminen, rekisterien hallinta, integraatiot järjestelmien välillä, markkinoinnin automaatio, analysointi ja seuranta.

Koulutus järjestetään Paasitornissa Helsingissä.

Oliko artikkeli mielestäsi mielenkiintoinen?

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, joka sisältää aina uusimmat mielenkiintoiset artikkelit.

Tilaa uutiskirje tästä

Lisää uutisia

GDPR veti markkinoijat Koodiviidakon aamiaistapahtumiin

Koodiviidakko järjesti kaksi suuren suosion saanutta aamiaistilaisuutta EU:n uuden tietosuoja-asetuksen ympärille. Tässä vaiheessa yrityksillä on vielä aikaa tehdä GDPR:n vaatimat muutokset tietosuojaan.

Lue lisää

Markkinoinnin viikko: pöly laskeutui, mitä jäi käteen?

Markkinoinnin Viikko on nyt takanapäin, joten nyt voi vihdoin nostaa jalat ylös lepäämään ja keskittyä jälkimarkkinointitoimiin. Tapahtumasta jäi käteen paljon ideoita markkinointiin, uusia kontakteja ja muutama mainoskynä.

Lue lisää

Tule mukaan Markkinoinnin Viikolle!

Markkinoinnin Viikko järjestetään Pasilan Messukeskuksessa 5.–6.9. ja löydät Koodiviidakon Tietoiskulavalta 4. Olemme koonneet osastolle vahvan edustuksen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoitamme, jotka kertovat parhaita vinkkejä ja uusimpia trendejä tiiviiden tietoiskujen muodossa

Lue lisää

Nähdään eCommerce-messuilla!

Koodiviidakko osallistuu yhdessä yhteistyökumppaninsa Digizerin kanssa verkkokauppaan suunnatuille eCommerce-messuille esittelemään ainutlaatuista verkkokauppapalvelukokonaisuuttaan.

Lue lisää

Nähdään Markkinoinnin viikolla

Koodiviidakko osallistuu jo kuudetta kertaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille suunnatulle Markkinoinnin viikolle. Nimen- ja paikanmuutoksen kokenut tapahtuma järjestetään tänä vuonna Pasilan Messukeskuksessa. Tustustu tietoiskulavamme mielenkiintoisiin asiantuntijapuheenvuoroihin.

Lue lisää