Tapahtuma

Digitaalisen liiketoiminnan suunta 2013 -aamiaisseminaarissa kahviteltiin ja keskusteltiin

Ota yhteyttä
Katso kuva Digitaalisen liiketoiminnan suunta 2013 -aamiaisseminaarissa kahviteltiin ja keskusteltiin Oli hienoa nähdä, että aihealue todella kiinnosti paikalla ollutta porukkaa. Yleisön ja puhujien välille heräsi myös mukavasti keskustelua Oli hienoa nähdä, että aihealue todella kiinnosti paikalla ollutta porukkaa. Yleisön ja puhujien välille heräsi myös mukavasti keskustelua

Koodiviidakko ja Nebula järjestivät 27.11 yhteistyössä Helsingissä aamiaisseminaarin, jonka aiheena oli digitaalisen liiketoiminnan kehittyminen, erityisesti sähköpostimarkkinoinnin ja muiden pilvipalvelujen näkökulmasta.

"Digitaalisuus ja pilvimalli muuttaa bisneksen – kustannustehokkuus, joustavuus ja nopeus saavat uuden ulottuvuuden. It:llä on iso rooli menestyvän liiketoiminnan mahdollistajana", kuvailtiin tapahtuman sisältöä etukäteen. Aihe keräsi paikalle suuren joukon aiheesta kiinnostuneita yrityspäättäjiä.

"Oli hienoa nähdä, että aihealue todella kiinnosti paikalla ollutta porukkaa. Yleisön ja puhujien välille heräsi myös mukavasti keskustelua", kertoo Koodiviidakon myyntijohtaja Lari Suomalainen, joka oli yksi tapahtuman esiintyjistä.

Seminaarin agenda

 • Ilmoittautuminen ja aamiainen
 • Miten pilvimalli mahdollistaa uutta liiketoimintaa - joustavasti, nopeasti ja tehokkaasti
  Anssi Sallinen, johtaja, myynti, markkinointi ja palvelutarjooma, Nebula
 • Sähköpostimarkkinointi myynnin tukena - miten tuottaa liidejä myynnille, case-esimerkkejä onnistuneista kampanjoista
  Lari Suomalainen, myyntijohtaja, Koodiviidakko
 • Onnistunut läsnäolo verkossa
  Arif Samaletdin, Director, Business Development, Activeark JWT
 • Mihin suuntaan digitaalinen liiketoiminta kehittyy – Case A-lehdet
  Petri Pekki, johtaja, digitaalinen media, A-lehdet

Koodiviidakko kiittää Nebulaa loistavista järjestelyistä, sekä tietysti kaikkia paikalla olleita puhujia ja kuulijoita.

Oliko artikkeli mielestäsi mielenkiintoinen?

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, joka sisältää aina uusimmat mielenkiintoiset artikkelit.

Tilaa uutiskirje tästä

Lisää uutisia

GDPR veti markkinoijat Koodiviidakon aamiaistapahtumiin

Koodiviidakko järjesti kaksi suuren suosion saanutta aamiaistilaisuutta EU:n uuden tietosuoja-asetuksen ympärille. Tässä vaiheessa yrityksillä on vielä aikaa tehdä GDPR:n vaatimat muutokset tietosuojaan.

Lue lisää

Markkinoinnin viikko: pöly laskeutui, mitä jäi käteen?

Markkinoinnin Viikko on nyt takanapäin, joten nyt voi vihdoin nostaa jalat ylös lepäämään ja keskittyä jälkimarkkinointitoimiin. Tapahtumasta jäi käteen paljon ideoita markkinointiin, uusia kontakteja ja muutama mainoskynä.

Lue lisää

Tule mukaan Markkinoinnin Viikolle!

Markkinoinnin Viikko järjestetään Pasilan Messukeskuksessa 5.–6.9. ja löydät Koodiviidakon Tietoiskulavalta 4. Olemme koonneet osastolle vahvan edustuksen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoitamme, jotka kertovat parhaita vinkkejä ja uusimpia trendejä tiiviiden tietoiskujen muodossa

Lue lisää

Nähdään eCommerce-messuilla!

Koodiviidakko osallistuu yhdessä yhteistyökumppaninsa Digizerin kanssa verkkokauppaan suunnatuille eCommerce-messuille esittelemään ainutlaatuista verkkokauppapalvelukokonaisuuttaan.

Lue lisää

Nähdään Markkinoinnin viikolla

Koodiviidakko osallistuu jo kuudetta kertaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille suunnatulle Markkinoinnin viikolle. Nimen- ja paikanmuutoksen kokenut tapahtuma järjestetään tänä vuonna Pasilan Messukeskuksessa. Tustustu tietoiskulavamme mielenkiintoisiin asiantuntijapuheenvuoroihin.

Lue lisää