PR Cloud

Hallitse verkkoviestinnän kokonaisuus vaivattomasti.

PR Cloud™ tarjoaa helppokäyttöiset viestinnän työkalut liiketoiminnan tehostamiseen. Pilvipalveluna hankitut ohjelmistot toimivat saumattomasti yhteen ja skaalautuvat käyttötarpeiden mukaan. Tiedota medialle sekä seuraa ja analysoi näkyvyyttäsi – PR Cloudin avulla hallitset verkkoviestinnän kokonaisuuden vaivattomasti.

  1. Ammattimainen tiedotejakelukanava: 
    ePressi.com
  2. Verkkomedian ja
    somen seuranta:
    ViidakkoMonitor

1. Tiedota medialle

2. Analysoi näkyvyyttäsi

1.Tiedota medialle: ePressi.com

Kun haluat kertoa toimittajille yrityksesi tapahtumista, tärkeintä on tiedotteen läpimeno mediassa. Tiedätkö kuinka tavoitat juuri oikeat toimittajat, ja saat yrityksellesi näkyvyyttä tiedotusvälineissä? 

  • ePressi.com on Suomen johtava ammattimainen tiedotejakelupalvelu yritysten viestintään. Julkaisemalla tiedotteen palvelussa tavoitat yli 10 000 toimittajaa ja ePressi.com-sivujen kautta saavutat 50 000 lukijaa kuukaudessa. ePressi.com on helppokäyttöinen ja kattava tiedottamisen työkalu.

Tiedottamisen ohella yhtä tärkeää on seurata tiedotteiden läpimenoa ja yritystäsi koskevaa keskustelua.

2. Seuraa ja analysoi näkyvyyttäsi

2. Analysoi näkyvyyttäsi: ViidakkoMonitor™

1. Tiedota medialle

Mediamaineen hallinta, päivittäinen uutisseuranta ja viestinnän tehokkuuden mittaaminen ovat tärkeitä yritysviestinnän osa-alueita.

  • ViidakkoMonitor™ on mediaseurantapalvelu verkkouutisten ja sosiaalisen median seurantaan. Palvelun avulla seuraat sinulle ja yrityksellesi olennaista verkkouutisointia ja kokoat yhteen tärkeät puheenaiheet sosiaalisesta mediasta.

Ole perillä mitä ja miten yrityksestäsi puhutaan verkossa ja löydä tärkeimmät keskustelut ja vaikuttajat.